100в1ден

Партньорска намеса

100в1ден е 1-дневен празник, в който ТИ можеш да промениш облика на Тракия! По време на инициативата всеки, който желае, излиза на улицата, за да направи нещо за квартала си в рамките на един ден. Може да е малка намеса – да боядисаш пейка, да посадиш дърво, да сглобиш навес, да направиш мини изложба. Може да е събитие – прожекция, танц, концерт, скейт демонстрация. А може просто да нарисуваш дама или да изнесеш маса и шах в градинката. Идеята е да сме заедно. 100в1ден е празник!

Как ще се случат нещата? 100в1ден ще се проведе на 01.10. Преди това, в рамките на 4 работилници през септември, организаторите на инициативата – Фабрика за идеи – ще помогнат на жителите на квартал Тракия да се подготвят за събитието. Заедно със свежи архитекти и креативни мислители ще забъркаме коктейл от идеи за намеси в квартала.

100в1ден започва в Колумбия от със 100 малки намеси, които променят облика на колумбийската столица Богота. Днес инициативата се е разпространила в над 30 града в целия свят, а тази година пристига и в Пловдив!

Работилници /срещи за подготовка/: 10., 17., 18. и 24.09 (следете фейсбук страницата на събитието)

https://www.facebook.com/100in1plovdiv

Вход: свободен

За записване и информация: 100in1plovdiv@gmail.com